A web community of Strangers that comes together...
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Apa yg dimaksudkan dengan seni?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
along
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 334
Country : Cloud Nine
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Apa yg dimaksudkan dengan seni?   Fri Jun 29, 2007 10:41 am

aku ni bab2 kreativiti ni mmg lar kurang......kalo kat sekolah dulu aku lukis orang lidi....kalo pemandangan tu aku guna pembaris utk buat garisan lurus....hehehe...dah tu saiz org tak sama ngan saiz rumah lar...laughing kalo buat poster tu sekadar tulisan biasa jer...adehhhh...aku tak pernah dapat pujian cikgu kalo bab lukisan ni...psycho wailing

so kalo korg pun ada problem macam aku, kita start balik dari mula dengan memahami apa yg dimaksudkan dengan seni ni....evilgrin evilwhack hehe...kalo tak faham2 nanti cikgu airin ketuk kamu.....fighting

ni aku search kat internet tentang seni & apakah yang dimaksudkan dengan seni....check out this link ya ---> http://www.arthistory.sbc.edu/artartists/artartists.html cheerleader

_________________
"Kemerdekaan sebenar adalah kemerdekaan jiwa dari pengabdian sesama makhluk kepada keluhuran akidah hanya kepada Allah." - Mufti Perlis, Dr Mohd Asri
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/alongxx/
 
Apa yg dimaksudkan dengan seni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
www.sahabatsokmo.net :: Sahabat Sokmo Hangout :: Hobbies/Interests (Hobi/ Minat) :: Arts (Seni)-
Jump to: