A web community of Strangers that comes together...
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....   Sun Jun 24, 2007 11:48 am

Very Happy Hello babes!! aku bukan la ULAT BUKU.. hehehe.. tp kalo ada masa lapang tuh mmg la Buku teman aku nih.. hehehe.. nak di jdkan citer bila mata tak leh nak lelap.. buku la ubatnya.. tak sampaii 2 baris trus kedushhhh.. yahoo

Tak kira jenis Buku or Majalah2 (yg ni kalo beli pun ada sebab.. siap ada AGENT lagik.... heheheh) semua buleh masuk.. but not science fictions ..yg ni mmg tahap leh buat aku nak kdushhhh... hehehe.. but suke la baca novel(esp yg jiwang2.. masa skolah dulu Mills n Boons jd pilihan sampai kena tangkap dgn cikgu.. hahhaha) but nowadays dah matang terlebih baca buku pun mana menangkap kat mata n suke.. rembat je la...

so pilihan aku untuk Tajuk minggu nih.. 'WHY MEN DONT LISTEN AND WOMEN CANT READ MAPS" .. interesting n funny.. but mmg betul la...
so tak leh arr nak scan satu buku.. but i just amik a few je... saja nak share ngan korang ...hehehe clapping

Jgn plak pehtu psycho plak.. ni ringan2 je nih.... Rolling

Back to top Go down
View user profile
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....   Sun Jun 24, 2007 11:50 am

Dr pages tertentu je la iye.. hehehhe



Back to top Go down
View user profile
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....   Sun Jun 24, 2007 11:51 am

sambung skit lagik..hehehe ..tersenget2 aku scan... tebal noo buku nye...





kiss cute tul emoticons nih.. saja je...hehehe
Back to top Go down
View user profile
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....   Sun Jun 24, 2007 7:58 pm

Thanks la tuan bukak web nih.. rajin ko kecikkan artikel aku yg beso tuh.. hahahha.. lum pas lagik nak kecikkan.. nanti aku try next artikel iye.. hehehhe...
Back to top Go down
View user profile
along
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 334
Country : Cloud Nine
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....   Mon Jun 25, 2007 10:02 am

aku mmg ulat buku dari umur aku 8 tahun sampai a few years back.....aku kalo kuar g shopping complex tempat pertama yg aku tuju adalah kedai buku What a Face ....but lately ni aku tak ada masa nak baca walaupun aku masih beli tapi aku dah tak der time nak baca:suspect: .....skrg ni aku lebih byk kat tenet berbanding baca buku....hehehe....teasing

nanti lar kalo ada masa aku citer buku2 yg aku baca kat sini.....jgn terperanjat ek? coz my fav books are romances & mysteries.....haha...yahoo
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/alongxx/
Airin
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 211
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....   Wed Jun 27, 2007 11:44 pm

aku baru2 ni jer tiba2 jer bole jd rajin baca novel...pdhal...kalo ikutkn mmg malas giler...masa skolah dulu...aku suka baca novel misteri. tp skrng ni...tiba2 rajin plak baca novel jiwang...hehehe...tp ikut mood gak...isi masa lapang yg boring giler...psl keja tk byk tu ler psl... laughing

_________________
hidup ini kenalah berfikiran positif
mulakanlah hari-harimu dengan bismillah dan senyuman
http://www.airin236.blogdrive.com/
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....   Today at 1:44 pm

Back to top Go down
 
SOKMO BOOKS CLUB - Peneman bila mata tak mengantuk....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
www.sahabatsokmo.net :: Sahabat Sokmo Hangout :: Hobbies/Interests (Hobi/ Minat) :: Books Club (Ulat Buku)-
Jump to: