A web community of Strangers that comes together...
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Sun Oct 21, 2007 7:37 pm

wehhhh!!!!.. sakan raya korang.. smpai berhari2 tak masuk sini.. titter titter puasa turun 4 kilo.. 1st day raya.. naik 8 kilo... Rolling Rolling
Back to top Go down
View user profile
Abeerah
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 309
Registration date : 23/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Sun Oct 21, 2007 9:44 pm

haha....tu semua duk senyap ..berat depan PC nie Smile...Amacam semua ada sihak dan kuak ke ?

Where o where everybody is ?????

_________________
"...kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari..Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..Puas kita menangis,mencari di mana matahari! Rupa2nya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI..."
Back to top Go down
View user profile
along
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 334
Country : Cloud Nine
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Mon Oct 22, 2007 10:51 am

ada ni.....semalam makan byk sgt.....ngantuk beb!! nasib baik hari ni aku pose.....kesian perut aku semalam.....hehehehe titter

_________________
"Kemerdekaan sebenar adalah kemerdekaan jiwa dari pengabdian sesama makhluk kepada keluhuran akidah hanya kepada Allah." - Mufti Perlis, Dr Mohd Asri
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/alongxx/
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Mon Oct 22, 2007 11:12 am

Aku sejak raya.. mmg control makan abih.. hahha.. tp smlm kat open hse my sis in law.. aduiiiii...tak tahan gak.. hehhe..

so ari ni start pose dah.. hehe..
Back to top Go down
View user profile
mak_imma
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 243
Country : di kaki pelangi
Registration date : 24/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Sun Oct 28, 2007 6:39 pm

aduh........ tahun ni raya sakan habis........... joy

tapi dlm byk,byk open hse yang mak pernah pergi, smlm lah yang paling best dan lain dr yg lain... Good Good

kami di hidangkan dgn pertunjukan bunga api korang tau..... clapping clapping


se jibik macam myambut hari merdeka kat KLCC lak rasanye.... High Clap Hooray
Back to top Go down
View user profile
along
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 334
Country : Cloud Nine
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Mon Oct 29, 2007 9:42 am

mak_imma wrote:
aduh........ tahun ni raya sakan habis........... joy

tapi dlm byk,byk open hse yang mak pernah pergi, smlm lah yang paling best dan lain dr yg lain... Good Good

kami di hidangkan dgn pertunjukan bunga api korang tau..... clapping clapping


se jibik macam myambut hari merdeka kat KLCC lak rasanye.... High Clap Hooray
wah....kat mana tu mak? semalam aku g tgk org kawin pulak macam Qong Xi Fat Choi pulak.....masa pengantin pompuan jalan nak g jemput pengantin lelaki, dorg pasang mercun.....adehhhhh.....sakit tinge aku.....boo sib baik Abg SahabatSokmo tak datang......hehehe

_________________
"Kemerdekaan sebenar adalah kemerdekaan jiwa dari pengabdian sesama makhluk kepada keluhuran akidah hanya kepada Allah." - Mufti Perlis, Dr Mohd Asri
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/alongxx/
mak_imma
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 243
Country : di kaki pelangi
Registration date : 24/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Tue Oct 30, 2007 8:46 am

Along..... kat P.Dickson ni lah.....

tuan rumah tu mmg tokey jual bunga api, kebetulan lak rumah dia dpn padang
bola..... Good

so sedang kami menikmati makanan dia pun bakar lah bunga api tu..... yahoo yahoo

dgr khabar beribu,ribu dia belanja semata2 tuk show mlm tu...... cool

glamer habis ........... joy

titter kira len skit la.. sambil makan.. sambil jamu bunga api... grinning
Back to top Go down
View user profile
along
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 334
Country : Cloud Nine
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Tue Oct 30, 2007 9:04 am

mak_imma wrote:
Along..... kat P.Dickson ni lah.....

tuan rumah tu mmg tokey jual bunga api, kebetulan lak rumah dia dpn padang
bola..... Good

so sedang kami menikmati makanan dia pun bakar lah bunga api tu..... yahoo yahoo

dgr khabar beribu,ribu dia belanja semata2 tuk show mlm tu...... cool

glamer habis ........... joy
fuiyooo.....byk nyer duit.....sedekah kat aku ok gak.....hehehe cool grinning

_________________
"Kemerdekaan sebenar adalah kemerdekaan jiwa dari pengabdian sesama makhluk kepada keluhuran akidah hanya kepada Allah." - Mufti Perlis, Dr Mohd Asri
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/alongxx/
Abeerah
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 309
Registration date : 23/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Tue Oct 30, 2007 11:06 pm

wahhhh nie sambut Deepavali sekali ke tuan rumah nie..nasib baik tak ada jalan atas api... grinning

ni nak tanya nie..apa tu raya ENAM..Smile Benio ada beritahu but tak paham...

_________________
"...kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari..Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..Puas kita menangis,mencari di mana matahari! Rupa2nya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI..."
Back to top Go down
View user profile
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Wed Oct 31, 2007 9:44 am

aku mlm td Raya kat umah my frend.. huh!!! siap ada pertunjukkan silap mata n badut lagik.. ni raya ke .. atau nak wat show.. hahhaa.. ilang dah suasana raya tuh... konsep lari dah...hehhee
Back to top Go down
View user profile
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Wed Oct 31, 2007 9:46 am

mana ler posting aku p nih...
Back to top Go down
View user profile
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Wed Oct 31, 2007 9:48 am

Abeerah wrote:
wahhhh nie sambut Deepavali sekali ke tuan rumah nie..nasib baik tak ada jalan atas api... grinning

ni nak tanya nie..apa tu raya ENAM..Smile Benio ada beritahu but tak paham...

Abee.. Raya selepas puasa ENAM kut... hehehe.. aku ahad ari tu dah settled dah... raya sakan lagik.. Hooray Hooray
Back to top Go down
View user profile
along
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 334
Country : Cloud Nine
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Wed Oct 31, 2007 10:55 am

Abeerah wrote:
wahhhh nie sambut Deepavali sekali ke tuan rumah nie..nasib baik tak ada jalan atas api... grinning

ni nak tanya nie..apa tu raya ENAM..Smile Benio ada beritahu but tak paham...
sepanjang bulan syawal kan kita sunat puasa 6 atau enam hari di bulan syawal kecuali hari pertama syawal.....so lepas habis pose tu leh ler raya sakan.....

_________________
"Kemerdekaan sebenar adalah kemerdekaan jiwa dari pengabdian sesama makhluk kepada keluhuran akidah hanya kepada Allah." - Mufti Perlis, Dr Mohd Asri
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/alongxx/
mak_imma
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 243
Country : di kaki pelangi
Registration date : 24/06/2007

PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Fri Nov 02, 2007 4:38 pm

Mel007 wrote:
Abeerah wrote:
wahhhh nie sambut Deepavali sekali ke tuan rumah nie..nasib baik tak ada jalan atas api... grinning

ni nak tanya nie..apa tu raya ENAM..Smile Benio ada beritahu but tak paham...

Abee.. Raya selepas puasa ENAM kut... hehehe.. aku ahad ari tu dah settled dah... raya sakan lagik.. Hooray Hooray

eh Mel..... macam janji lak kita tugether,gether pose enam dan raya ahad ni........ Good clapping clapping
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...   Today at 1:46 pm

Back to top Go down
 
RAYA SAKAN SEMUA.. bape byk rumah dah korang sumer round...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
www.sahabatsokmo.net :: Sahabat Sokmo Hangout :: Announcement (Pengumuman)-
Jump to: