A web community of Strangers that comes together...
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 SELAMAT HARI RAYA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mak_imma
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 243
Country : di kaki pelangi
Registration date : 24/06/2007

PostSubject: SELAMAT HARI RAYA   Fri Oct 05, 2007 1:09 pm

Untuk semua gang2 sahabatsokmo......

mak nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri...

kalo ada salah silap harap dimaafkan....





** cepat2 ckit wish takut terlmbt lak..... titter titter
Back to top Go down
View user profile
Airin
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 211
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SELAMAT HARI RAYA   Fri Oct 05, 2007 4:59 pm

sempena raya ni...den nk pantun jap...lepas gian...huhuhu...

hari raya menjelang tiba,
hari bermaaf2an sesama kita,
hrp dilupakan segala sengketa,
senyuman diberikan sepanjang masa.

untuk sahabat di alam maya,
lebh setahun perkenalan kita,
hrp berkekalan hendaknya,
kegembiraan di kongsi bersama.

ap2pn....selamat menyambut hari raya aidilfitri...maaf zahir dn batin...hehehe

_________________
hidup ini kenalah berfikiran positif
mulakanlah hari-harimu dengan bismillah dan senyuman
http://www.airin236.blogdrive.com/
Back to top Go down
View user profile
along
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 334
Country : Cloud Nine
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SELAMAT HARI RAYA   Fri Oct 05, 2007 5:24 pm

Walaupun anak bulan syawal belum kelihatan....tapi pasal mak dah ucap selamat untuk kita sumer....aku pun nak buat ucapan sama lar kat sini.....hehehe....takut terlepas LRT jer.....so di sini aku mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI buat die-hard member kat sini & member yg sekali sekala menjenguk....aku nak minta maaf zahir & batin....kalo ada salah, silap, terkasar bahasa, terkecik hati dgn aku.....aku mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki....halalkan segala makanan yg ditempek kat sini.....hehehe....segala komen2 yg aku buat pada gambar2 yg ditempek kat sini....errr....camner aku nak mintak maaf kat faizal ek?.....huhu....dan jugak pada segala perbuatan aku yg aku sedar & tidak.....ok sekian, terima kasih....pray grinning

_________________
"Kemerdekaan sebenar adalah kemerdekaan jiwa dari pengabdian sesama makhluk kepada keluhuran akidah hanya kepada Allah." - Mufti Perlis, Dr Mohd Asri


Last edited by on Fri Oct 05, 2007 10:19 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/alongxx/
Benio
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 56
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SELAMAT HARI RAYA   Fri Oct 05, 2007 8:16 pm

Ehehee lawak Mak wish raya awal sket takut jadi belated raya pulak eh hehe grinning ..THANKS Mak kad raya kat atas tu ceriakan suasana

Salam Syawal dan Selamat Menyambut Hari Raya untuk semua SAHABAT sekelian...Semoga Eidul Fitri kali ni meriah dan berkah hendaknya bye

Airin siap dengan pantun lagi...kita skill pantun dah berkarat dah tak leh ah nak balas hehee

Along siap reserve space titter
Back to top Go down
View user profile
Mel007
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Number of posts : 542
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SELAMAT HARI RAYA   Fri Oct 05, 2007 9:15 pm

Since dah ada ucapan.. nak wat skali ucapan gak..

Semua sahabat2 disini .. cool Mel ingin mengambil kesempatan di sini utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir dan Batin... pray segala gurau senda yg sopan atau brutal maaf kan ler.. hehehe... part pantun nih.. mmg jd kenangan dah... hahha... bkan apa.. takut tak sedo diri bila mula berpantun... eheh titter titter


(aisey... psal kad raya aku kecik wailing wailing Sad )


cheerleader cheerleader SELAMAT HARI RAYA AIDILFIRTRI cheerleader cheerleader
Back to top Go down
View user profile
along
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 334
Country : Cloud Nine
Registration date : 22/06/2007

PostSubject: Re: SELAMAT HARI RAYA   Fri Oct 05, 2007 10:20 pm

uik? gambar aku pun kecik coz aku ambik dari tempat yg sama ngan ko.....hehehe titter

scratch tu arr.. mesti sama tmpt... titter

_________________
"Kemerdekaan sebenar adalah kemerdekaan jiwa dari pengabdian sesama makhluk kepada keluhuran akidah hanya kepada Allah." - Mufti Perlis, Dr Mohd Asri
Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/alongxx/
Abeerah
Sahabat Sokmo
Sahabat Sokmo


Female
Number of posts : 309
Registration date : 23/06/2007

PostSubject: Re: SELAMAT HARI RAYA   Fri Oct 05, 2007 11:39 pm

wah dah ada ucapang2 nie...terharu pulak baca nie... Allhamdulilah..we're all still here..seperti biasa walaupun lubang2 hidung mu ku tak nampak...tapi kehadiran mu tetap di ingati...

ni test gear dulu....ucapan belum mai lagi..tunggu
Smile

tapi jika tak sempat...MAAF ZAHIR dan BATIN..

_________________
"...kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari..Kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..Puas kita menangis,mencari di mana matahari! Rupa2nya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI..."
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SELAMAT HARI RAYA   Today at 10:01 am

Back to top Go down
 
SELAMAT HARI RAYA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
www.sahabatsokmo.net :: Sahabat Sokmo Hangout :: Announcement (Pengumuman)-
Jump to: